riga_04
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Στο ιατρείο προσφέρονται οι πιο κάτω υπηρεσίες

Προληπτική Οδοντιατρική:

prolipsiΗ πρόληψη και η διατήρηση της οδοντικής υγείας είναι από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρει ο οδοντίατρος στους ασθενείς του. Ο περιοδικός έλεγχος των δοντιών και των ούλων (check –up), ο συχνός καθαρισμός της πέτρας, η επίδειξη στοματικής υγιεινής είναι ο τρόπος που εξασφαλίζουμε την στοματική υγεία των ασθενών μας, όσο και τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος μετά από απλές ή και πολύπλοκες προσθετικές αποκαταστάσεις. Το σύστημα επανάκλησης των ασθενών μας για την πραγματοποίηση αυτών των ”ελέγχων ” μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε μία δια βίου σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας. Άλλωστε η πρόληψη είναι προτιμότερη από οποιαδήποτε θεραπεία!

Ανάλυση Χαμόγελου:

analysi-xamogelouΣας απασχολούν κάποια αισθητικά προβλήματα στο χαμόγελο σας αλλά ταυτόχρονα φοβάστε το τελικό αποτέλεσμα; Μπορούμε να κατασκευάσουμε «mock-ups» στο χαμόγελο σας. Να «χτίσουμε» δηλαδή προσωρινά τα δόντια σας με σύνθετη ρητίνη για να αξιολογήσετε το τελικό αποτέλεσμα πριν την αρχή θεραπείας ή να κατασκευαστεί διαγνωστικό κέρωμα σε εκμαγείο μελέτης ώστε να δείτε τρισδιάστατα το τελικό αποτέλεσμα.

Λεύκανση:

lefkansiΗ λεύκανση είναι ο πιο συντηρητικός τρόπος για να αποκτήσετε ένα λευκότερο και εντυπωσιακότερο χαμόγελο. Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα γίνεται λεύκανση στο ιατρείο με χρήση φωτεινής πηγής, λεύκανση στο σπίτι ή συνδυασμός και των δύο όταν στόχος είναι το εκτυφλωτικό λευκό.

Όψεις πορσελάνης:

porcΤα δόντια σας είναι σκούρα, στραβά, με διαστήματα ανάμεσα τους και πολλά σφραγίσματα; Δεν σας ικανοποιεί το σχήμα των δοντιών σας, η υπερβολική εμφάνιση των ούλων σας; Με τις όψεις πορσελάνης μπορείτε να διορθώσετε όλα αυτά τα προβλήματα. Λεπτές φλούδες πορσελάνης συγκολλούνται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών και διορθώνουν όλα τα παραπάνω προβλήματα μεταμορφώνοντας το χαμόγελο σας. Οι όψεις πορσελάνης θεωρούνται συντηρητική θεραπεία αφού παρασκευάζουμε το δόντι πολύ λίγο στην μπροστινή του επιφάνεια. Η διάρκεια τους είναι 15 – 20 χρόνια.

Bonding (ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια):

bondingΌταν θέλουμε να βελτιώσουμε το σχήμα ή το χρώμα ή τη στροφή των δοντιών μας χωρίς να κάνουμε ορθοδοντική θεραπεία, μπορούμε να το κάνουμε σε μία συνεδρία με τον πιο συντηρητικό τρόπο της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής. Χωρίς αναισθησία, με ελάχιστο ή καθόλου τρόχισμα των δοντιών , τα δόντια «χτίζονται» στο επιθυμητό σχήμα με τη χρήση των σύγχρονων συνθετικών ρητινών.

Στεφάνες ζιρκονίου – πορσελάνης:

zirkoniouΟι στεφάνες ζιρκονίου είναι εξαιρετικά ανθεκτικές μια που το ζιρκόνιο έχει σκληρότητα παρόμοια με αυτή του διαμαντιού χωρίς να έχουν τα μεταλλικά αντιαισθητικά όρια των κλασσικών στεφανών μέταλλο-πορσελάνης. Προσφέρουν λοιπόν άριστα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα τόσο στα πρόσθια όσο και στα οπίσθια δόντια.

Στεφάνες όλοκεραμικές – Η απόλυτη μίμηση του φυσικού:

stefanesΌταν οι όψεις πορσελάνης δεν είναι η θεραπεία εκλογής τότε κατασκευάζουμε ολοκεραμικές στεφάνες αφού τροχίσουμε κατάλληλα το δόντι. Τόσο η διαστρωμάτωση της πορσελάνης από τον τεχνίτη μας όσο και η έλλειψη μεταλλικού σκελετού καθιστούν τις ολο-κεραμικές στεφάνες την θεραπεία εκλογής για απόλυτα αισθητικό και φυσικό αποτέλεσμα στα πρόσθια δόντια.

Cosmetic recoduring:

cosmetics-recontouringΜε μικρές διορθώσεις στο κοπτικό μέρος των προσθίων δοντιών μας μπορούμε να έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα στο χαμόγελο μας. Σε μία συνεδρία και χωρίς αναισθησία!

Ένθετα – επένθετα πορσελάνης:

Όταν η έμφραξη που πρόκειται να κάνουμε στο δόντι είναι μεγάλη και λείπει αρκετή οδοντική ουσία, τότε »φτιάχνουμε» στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο σφραγίσματα από πορσελάνη. Είναι μία πολύ συντηρητική όσο και αισθητική εργασία για τα οπίσθια δόντια που εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δοντιών για πολλά χρόνια. Δύο συνεδρίες είναι αρκετές για την ολοκλήρωση της.

Οδοντικά εμφυτεύματα:

Τα εμφυτεύματα έχουν φέρει επανάσταση στην οδοντιατρική τα τελευταία 25 χρόνια. Χρησιμοποιούνται για να αποκαταστήσουμε ελλείποντα δόντια. Ειδικός γναθοχειρουργός – συνεργάτης του ιατρείου μας τοποθετεί χειρουργικά “ρίζες” από τιτάνιο – εμφυτεύματα – τα οποία μετά από λίγο καιρό μπορούν να αποκατασταθούν με στεφάνες, γέφυρες ή και οδοντοστοιχίες.

Μοσχεύματα:

entheta-porcΌταν δεν υπάρχει αρκετό οστό στα σημεία που θέλουμε να τοποθετήσουμε εμφυτεύματα, ο ειδικός γναθοχειρουργός τοποθετεί στα σημεία αυτά μόσχευμα, το οποίο σε λίγο διάστημα έχει μετατραπεί σε οστό. Έτσι γίνεται δυνατή η τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα σημεία εκλογής.

Χειρουργική αφαίρεση φρονιμιτών, ακρορριζεκτομές:

xeirourgio-egkleistwnΟ ειδικός γναθοχειρουργός – συνεργάτης του ιατρείου μας εφαρμόζει όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε σωστά τα σχέδια θεραπείας μας, όσο και να διατηρήσουμε τα δόντια μας στο στόμα το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ενδοδοντική θεραπεία:

endodontikiΜε τη βοήθεια της πιο σύγχρονης τεχνολογίας – ψηφιακή ακτινογραφία, εντοπιστής ακρορριζίου, μειωτική χειρολαβή – η “απονεύρωση” γίνεται απόλυτα προβλέψιμη. Αναλαμβάνουμε επίσης και επαναλήψεις ενδοδοντικών θεραπειών διατηρώντας στο φραγμό δόντια τα οποία θα καταδικάζονταν σε εξαγωγή.

Περιοδοντολογία – θεραπεία περιοδοντίτιδος, ουλίτιδος:

oulitidaΜε τη χρήση υπερήχων αφαιρώντας την πέτρα, φροντίζουμε την διατήρηση της υγείας των ουλών. Γερά ούλα σημαίνει γερά δόντια!!

Air abrasion:

emfytema Μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιούμε μία συσκευή που εκτοξεύει σόδα για τον »απόλυτο» καθαρισμό των χρωστικών που έχουν εναποτεθεί στα δόντια από συνήθειες μας όπως το κάπνισμα, η κατανάλωση του καφέ, τσαγιού κ. τ. λ.