Ένα αστραφτερό χαμόγελο, με λευκά και ολόισια δόντια είναι όνειρο και επιθυμία όλων μας.

Για να το πετύχουμε – χρειαζόμαστε τη βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής – λεύκανση , όψεις – αλλά πολλές φορές χρειαζόμαστε τη βοήθεια της ορθοδοντικής – τα αόρατα σιδεράκια ή διαφανείς νάρθηκες. 

Ακόμα και αυτοί που δεν φόρεσαν σιδεράκια κατά την εφηβεία και δεν θα ήθελαν να το δοκιμάσουν σαν ενήλικες, υπάρχει η λύση των διαφανών ναρθήκων για να ισιώσουν τα δόντια τους και να αποκτήσουν το χαμόγελο που ονειρεύονται .

Πολύ απλά, ξεκινώντας από ένα ψηφιακό αποτύπωμα που παίρνουμε στο ιατρείο μας με τον ενδοστοματικό σαρωτή, κατασκευάζεται μια σειρά από διαφανείς νάρθηκες που φοριούνται διαδοχικά.

Αφού ο ασθενής δει ψηφιακά το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας και συμφωνήσει, παραλαμβάνει τα ναρθηκάκια του τα οποία αλλάζει κάθε 15 ημέρες. Τα δόντια μετακινούνται σταδιακά και τελείως ανώδυνα, οι αλλαγές φαίνονται άμεσα και στο τέλος της θεραπείας το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!

Οι διαφανείς νάρθηκες είναι ο τρόπος να αποκτήσουμε ένα υπέροχο, ελκυστικό χαμόγελο χωρίς να χρειάζεται να τροχίσουμε ή να ‘‘χτίσουμε’’ τα φυσικά μας δόντια.

Σε συνδυασμό με τη λεύκανση μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το πιο αστραφτερό χαμόγελο χωρίς να παρέμβουμε στους υγιείς ιστούς των δοντιών μας.